Geslaagde show Dancehall zanger Psycho in Anthony Nesty Sporthal

Dancehall zanger Psycho heeft een geslaagde show in de Anthony Nesty Sporthal achter de rug. Dagblad Suriname verneemt van Mc Vuure, dat het team na hard werken spreekt van een geslaagde show. Het team belooft meer evenementen te organiseren.

Het is de eerste grote show van Psycho geweest nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven. Het publiek heeft volop mogen genieten van optredens door onder anderen Psycho met muziekformatie SMFL, artiest Oomto Nederland, Damaru, Bakaa Boi en nog een heel line up. Er waren volgens Mc Vuure heel veel spannende momenten te beleven. “Het was mijn droom om zo een optreden te geven. Er ontbrak niets om een geweldig optreden neer te zetten”, waren de woorden van Dancehall zanger Psycho aan het einde van de avond.

Een bijzonderedank namens de organisatie gaat uit naar alle sponsoren en het publiek.  De zanger zal vanaf nu zijn focus leggen op een tour richting Europa. Het vertrek richting buitenland staat gepland voor juni. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!