Old is Gold Mashup met zang van Rochana Balgobind en The Chutney Queen Ashni Matadin

De zangeressen Rochana Balgobind en The Chutney Queen Ashni Matadin zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. Het nummer is uitgebracht met een videoclip.

Real Life Entertainment zorgt voor promo van de Nederlandse zangeres in ons land. Het was één haar dromen om een nummer met haar idool te maken. Sinds kleins af aan is Rochana een grote fan van The Chutney Queen.

De muziek en de videoclip is gemaakt door de internationale artiest en producer Sunny-R. Old is Gold Mashup en is te bekijken en beluisteren via het YouTube kanaal Saregama Records en streaming platforms.

Het is een cover van bestaande songs en de selectie is gedaan door zangeres Rochana’s vader, Suresh Balgobind en The Chutney Queen Ashni Matadin. “ik heb het als zeer leuk ervaren om haar wens te mogen waarmaken, we hebben een fijne samenwerking gehad”, zegt de The Chutney Queen in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!