Meera Chopra woont het Better World Fund-evenement bij op Filmfestival Cannes

Meera Chopra was dit jaar met haar debuut op de rode loper van het Internationale Filmfestival van Cannes. De actrice, die daar was om de eerste beelden van haar aankomende film Safed te onthullen, was op de rode loper met haar glamour look, perfect aangevuld met een roze outfit.

Terwijl ze daar was in Cannes, maakte Meera ook haar debuut op een evenement voor het Better World Fund, het belangrijkste educatieve en belangenbehartiging platform dat de Verenigde Naties en haar doelen in de VS ondersteunt. Het evenement werd bijgewoond door verschillende Hollywood-beroemdheden, waaronder acteur Jimmy Jean Louis en Sharon Stone, van wie de laatste ook de hoofdgast was.

Een opgewonden en geëerde Meera is extatisch over deze kans. Ze zegt: “Iedereen wil dat hun werk een positieve invloed heeft op de wereld en een verschil maakt en het zijn kansen zoals deze, die mij doen geloven dat mijn werk ook in die richting gaat. Het is een eer voor mij om mijn steun voor de zaak op zo’n wereldwijd platform te tonen en die ik altijd dicht bij mijn hart zal houden, in de hoop dat het een positieve verandering in de wereld teweegbrengt.”

Op professioneel vlak heeft Meera projecten in meerdere talen en haar volgende Hindi-project, Safed’s eerste look, werd onlangs onthuld door muziek maestro AR Rahman op het filmfestival. In de film is ook de jonge acteur Abhay Verma te zien en is geregisseerd door Sandeep Singh.

error: Kopiëren mag niet!