Publiek kan weer genieten van muziekformatie Irama Smeltkroes

De muziekformatie Irama Smeltkroes onder leiding van ‘Mantje Karso’, geboren als Soeperman Karso, bestaat sinds 8 maart 2010. Het gaat volgens Soeperman Karso, in gesprek met Dagblad Suriname, om een allround Surinaams Javaanse band. Nu de Covid-maatregelen zijn opgeheven kan het publiek weer genieten van pop Jawa muziek. 

Op de Facebookpagina van het team is onder andere bekend gemaakt: “We gaan er weer tegenaan! Fris en met nieuwe energie pakt Irama Smeltkroes de muzikale noten weer op. Met een paar wijzigingen in de samenstelling. Lead female vocal Lilian Tordjo en Bassist Gilly Sastroredjo hebben te kennen gegeven een andere invulling te geven aan hun muzikale/maatschappelijke carrière”

‘Mantje Karso’ zegt verder, dat het team bestaat uit de huidige leden, de zangers Oppie en Mario, gitarist Bigz, toetsenist Mantje en op de drum Daniel. Irama Smeltkroes heeft zijn eerste optreden gehad op een verjaardagsfeestje nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven. Muziekformatie Irama Smeltkroes zal in deze samenstelling voortzetten met het maken van mooie muziek en entertainen van het Surinaams publiek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!