SLM weerspreekt geruchten over annuleren vluchten

De SLM heeft in een kort communiqué laten weten, dat al haar vluchten conform het huidig vliegschema worden uitgevoerd. “Berichtgeving alsof alle vluchten vanaf de maand juli zijn geannuleerd, berust niet op waarheid”, aldus de in zwaar weer verkerende luchtvaartmaatschappij.

In het kader van een efficiëntere inrichting van het vliegschema zijn vooralsnog slechts de vluchten van en naar Port of Spain (Trinidad) en Belem (Brazilië) voor een bepaalde periode uit het vliegschema verwijderd, zo laat de SLM weten.

Het communiqué eindigt met de woorden: “Er wordt hard gewerkt aan het winstgevend maken van de organisatie” en er wordt “een beroep

gedaan op de passagiers het vertrouwen in Surinam Airways niet te verliezen”.

error: Kopiëren mag niet!