‘Pre immigratie Dance Marathon’ met een sociaal karakter

De Stichting Highway voor Welvaart en Welzijn organiseert een evenement met een sociaal karakter. De ‘Pre immigratie Dance Marathon’ zal op zaterdag 28 mei plaatsvinden.

Het wordt een evenement met optredens van de lokale muziekgroepen No Merxi, Class-X, The Juniors en Dj Xplotions.

Het evenement start om  15.00u waarbij het publiek de kans heeft om eerst te kijken naar de champions league final, voetbalwedstrijd op een grote scherm. Het publiek hoeft geen toegang te betalen. Ook zullen een bar en keuken aanwezig zijn voor consumptie en de opbrengsten zijn bestemd voor een sociaal project. 

De Stichting Highway voor Welvaart en Welzijn heeft steeds geslaagde sociale project uitgevoerd voor de komst van de Covid-pandemie. Na het opheffen van de Covid-maatregelen is de Pre immigratie Dance Marathon’ een kick-off. Het geheel heeft de benaming vanwege het feit dat de drie top Surinaamse muziekformaties en Dj Xplotions zullen optreden.

De organisatie verwelkomt u graag om te genieten van de avond en zodoende een bijdrage te leveren aan een sociaal project. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!