Bilaterale ontmoetingen minister Ramdin en Marokkaanse ministers

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking is momenteel in het Noord-Afrikaanse Marokko. De minister heeft daarbij hoge bilaterale ontmoetingen gehad met de minister van Buitenlandse Zaken van Marokko, Nasser Bourita, in de hoofdstad Rabat.

Ook met minister Mohamed Sadiki van het ministrie van Landbouw, Maritime Visserij en Regionale Ontwikkeling was een ontmoeting.

De inauguratie van de Surinaamse ambassade en het consulaat in Marokko vond woensdag 25 mei plaats. In verband daarmee kreeg minister Ramdin voor vertrek naar Marokko een speciaal carnet uit handen van directeur Ravin Dahoe van Surpost. Deze herdenkingsenveloppe werd uitgegeven in verband met de opening.

Minister Ramdin maakte van de gelegenheid gebruik om te benadrukken, dat de buitenlandse dienst een onmisbaar onderdeel is van het regeringsapparaat van elk land ten behoeve van zowel politieke-, financieel-economische- en technische samenwerking. “De tijd dat landen zonder een buitenlandse dienst konden opereren is al lang voorbij”, zei de minister.

Hieronder nog enkele Twitter-berichten van het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken naar aanleiding van het bezoek van minister Ramdin.

error: Kopiëren mag niet!