Joeboy uit Lagos, Nigeria, maakt zich op voor Suriname

De Extravaganza All White party staat  gepland voor zaterdag 4 juni. Black and Sexy Entertainment en AGS hebben de artiest Joeboy uit Lagos, Nigeria, laten halen voor dit evenement. Het is voor de organisaties hun eerste internationaal evenement sinds de Covid-19 maatregelen zijn opgeheven.

In het verleden contracteerde Black and Sexy Entertainment de artiesten Davido, Flavour en Rudeboy van P-Square voor optredens voor hun waanzinnige fans in Paramaribo.  

De voorverkoop van toegangskaarten voor de Joeboy show is intussen van start gegaan. Itaves, Aptijt, Damaru, DJ Mull en DJ Dannyplay zullen eveneens optreden. Olu The Young One en MC Vuure zullen ook een babbeltje maken met het aanwezig publiek. De organisaties hebben een dresscode gekoppeld aan het concert en die is wit, vandaar de benaming: Extravaganza All White party

Afropop en R&B sensatie 

Over de artiest laten de organisaties het volgende weten. Joeboy maakt furore met zijn song “Alcohol”  en heeft eerder samengewerkt met andere grote afrobeats artiesten zoals King Promise (Fire), Mr Eazi (Fààji) en CKay (Love Nwantiti). Hij werd in 2017 ontdekt door Mr Eazi en is intussen genomineerd voor diverse gerenommeerde muziekprijzen. Hij won in 2019 de “best artiste in African pop”  en in 2020 de “best pop” award.

De artiest heeft middels een video shout out, die inmiddels viraal gaat, zijn komst bevestigd.

Hij werkt eerst een tourschema af in de Noord- Amerikaanse steden Atlanta, Houston, Dallas, Denver, San Francisco, West Hollywood en Seattle en arriveert op 2 juni in Paramaribo.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!