Rahied Abdoel’s versie van song “Bheegie Bheegie Raaton Mein”

De song ‘Bheegie Bheegie Raaton Mein’ is origineel gezongen door het Indiase icoon uit de muziekwereld, Adnan Sami Khan. Dagblad Suriname verneemt van de veelzijdige Rahied Abdoel dat hij een cover van de song heeft gelanceerd. De cover song is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. De clip is te bewonderen via YouTube-kanaal Sasra Media.

“Het lag altijd al in de bedoeling om een cover te doen van de zanger Adnan Sami Khan, van wie ik een grote fan ben. Zodoende gesproken met Sasra Media. Vervolgens is gezamenlijk het besluit genomen voor opnames van dat lied. In de videoclip ziet u ons acteren in de regen. De woorden in het lied zeggen al, dat het beste zou passen als er in de regen geacteerd wordt. Mijn model hierbij is Miss Anusjka Shamlal die zo toevallig hier op vakantie was. We zijn vrienden van elkaar en zo kwam dit ter sprake, waar ik haar ook vroeg. Super spontaan en enthousiast antwoordde ze, Ja! Over de locatie is ook gesproken en al gauw schoot mijn goede vriend Wiresh te hulp en we mochten die bij zijn vader thuis opnemen. Een muziekproject met de toverkunsten van muziek van Devin Beats (Devin Gobind) waarbij ook de saxofoon een extra dimensie van romance eraan geeft. Het laatste is niet in woorden uit te drukken”, vertelt de zanger/kunstenaar Rahied Abdoel. 

Verder geeft Abdoel aan, dat kunst zijn hobby en werk is waarvan hij leeft. Muziek is zijn hobby en krijgt op zijn tijd alle aandacht. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!