Geslaagde show van King Koyeba

De dancehall reggae artiest King Koyeba heeft zaterdag een show met een goede opkomst achter de rug. Dagblad Suriname verneemt van de organisatie dat het een geslaagde show is geweest en bovenal spreken zij met trots van een avond zonder calamiteiten, zoals gevechten.

King Koyeba heeft voor de show zijn repertoire aangepast door nieuwe nummers erbij te zetten zoals ‘Wini Man’, ‘A Wani mi tu’ en ‘Mi a man tan’. Ook bekende hits zoals ‘Hanna hanna’, ‘Sranan kondre’, ‘Real badman’ heeft de zanger ten gehore gebracht. King Koyeba kreeg veel “money pull up” van zijn fans en collega artiesten.

Het publiek heeft ook mogen genieten van de bekende artiesten Damaru en Psycho. Deze artiesten zijn ook op het podium verschenen om King Koyeba zijn waardering te geven als Surinaamse levende legende, vertelt MrZonneman in gesprek met Dagblad Suriname. Zoals eerder aangekaart door de organisatie was de dancehall reggae artiest maar voor één show in het land. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!