Visser (23) in visserskamp Coronie neemt geld weg uit broekzak slapende collega

De politie van het bureau Coronie heeft woensdag 18 mei de 23-jarige visser D.P. voor diefstal opgespoord en aangehouden. Een collega visser had die dag aangifte gedaan bij de politie te Coronie van diefstal van geld, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 22 mei.

Volgens verklaring van de aangever sliep hij in een visserskamp te Coronie, toen iemand zijn broekzak met een scherp voorwerp opensneed en een groot geldbedrag in SRD heeft weggenomen. Op een bepaald moment werd hij wakker en ontdekte de diefstal op. 

Zijn collegae visser kwam snel in beeld en werd hij vervolgens opgespoord en aangehouden. Bij de politie gaf de verdachte geld te hebben weggenomen, maar dat zijn collega maar SRD 50 op zak had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de D.P. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!