Delegatie van Pomeroon en Klimat X bezoekt president Santhoki

Een delegatie van Pomeroon en Klimat X bracht vrijdag 20 mei een bezoek aan president Chandrikapersad Santokhi. Pomeroon is een organisatie die gespecialiseerd is in onder andere mangrove, en kan bijdragen aan de carbon credit voor de wereld.

Zo ziet deze organisatie ook investeringsmogelijkheden in de kokosindustrie en de verwerking daarvan.

President Santokhi was onder de indruk van de plannen van Pomeroon, daar deze een bijdrage zullen leveren aan de economie van het land en ook voor werkgelegenheid kan zorgen.

Het bedrijf Klimat X houdt zich wereldwijd bezig met koolstofexploratie en -ontwikkeling. Dit bedrijf is inmiddels actief met projecten in onder andere Sierra Leone, Mexico (Yucatan), Guyana, Indonesië, Seychellen en Angola.

Van links naar rechts: Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Ontwikkeling Rishma Kuldipsingh, Stephen Crooks, Naheed Memon , president Chandrikapersad Santokhi, Neil Passmore, minister Prahlad Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij en Faried and Fardien Pierkhan.

error: Kopiëren mag niet!