Muziekformatie Class-X werkt aan eerste album

De muziekformatie Class-X heeft bekendheid weten te vergaren in de samenleving. Dagblad Suriname verneemt van Fariz Barsatie, dat ook Class-X beschikbaar is voor optredens.

“We moesten weer even wennen aan het nieuwe normaal, want we hebben door de Covid-pandemie heel lang stil gezeten. Het team was vaak bezig met oefenen, dus waren wij ready steady om onze fans meteen te mogen entertainen nadat alles werd opengesteld. Het publiek mag zeker van alles verwachten vanuit de muziekgroep. Class-X is druk bezig en komen met heel wat verrassingen. Zoals wij het altijd zeggen: loading”, aldus de vocalist van Class-X. 

De andere leden van de muziekformatie zijn Avinash Kalicharan (Sribo) op de drums, Kiran Bihari op keyboard, Marciano Alimoestar op basgitaar, Mark Djojodikromo op solo gitaar, Rakesh Ramoe op percussie en naast Fariz zijn Conny, Raoef en Henk de vocalisten. Vermeldenswaard is dat de groep werkt aan een eerste officiële album. Class-X heeft zijn eerste grote optreden gehad te Roeli’s Plaza, samen met muziekformatie No Merxi nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven.

Fariz Barsatie’s carrière 

“Mijn carrière op dit ogenblik krijgt weer een boost. Wegens alle opstoppingen gedurende de Covid-periode hebben we lang stil gezeten. Nu is de tijd weer aangebroken om alle focus op te leggen. Persoonlijk zal ik zowel als lid van de band en als solo artiest te vinden zijn in de muziekwereld. Ook zal ik kijken naar wat het publiek vraagt en het blijven entertainen”, belooft Fariz in gesprek met Dagblad Suriname

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!