Kasimex Houseband continue aan de slag met entertainen Surinaams publiek

De bekende Surinaamse muziekformatie Kasimex Houseband is weer aan de slag met het entertainen van het Surinaams publiek. Dagblad Suriname verneemt van bandleider John Clay, dat er ook nieuwe leden zijn bijgekomen.

Kasimex Houseband heeft drie nieuwe vocalisten, Armand Cheuk A lam die reeds in Kasimex was, is terug, Preethwie Paltantewari en Stevano Atmoredjo mogen verwelkomen. De overige leden zijn de manager Remy Bhailal, Notopawiro Nelihno (keys) Kartotaroeno Raymond (gitaar) Perk Rydell (percussie), Sardjoe Sailesh (drums), Sastrosoedjono Sharon (vocals), Willemzorg Iwan (vocals),Avinash Charoe (geluidsman), Singh Jerry (soundcrew) en Mitchel Karijodiwongso (bass).

Nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven was het voor het team even wennen, omdat het normaal feesten weer werd toegestaan.

“Het zijn weer dagen met optredens tot in de ochtenduren. De muziekgroep is in een drukte beland met optredens. Wij spreken van 3 tot 4 optredens elk weekend. Kasimex Houseband mocht oppakken met optredens in het Blue Grand Café en Bodo Party van Shivas Events. Het zijn twee druk bezochte optredens geweest. Verder een recent optreden gehad op plantage Rust en Werk voor de Bodo Kupat”, vertelt John Clay in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!