King Koyeba in Suriname en klaar voor optreden in het @Live Entertainment Center

De dancehall reggae artiest king Koyeba is geen onbekende uit en voor de Surinaamse muziekwereld. De dancehall reggae artiest is op 18 mei gearriveerd in Suriname. Hij is in Suriname voor een concert op 21 mei in @Live Entertainment Center, voorheen Flamboyant Park.

King Koyeba, geboren als Lowinso Misiedjan, heeft zijn artiestennaam ontleend aan een radiostation. Hij heeft zijn eigen band in ons land genaamd The King Faya Band, ook bekend als the Gaza Band. De artiest Young Money is één van de leden. 

De organisatie geeft het volgende mee over de komst van artiest. Hij is opgehaald door collega artiesten en de organisatie Motion Events. Hierna is de groep uit gaan eten. De organisatie is bezig met een radiotour voor de show van zaterdag. Hierbij kunnen mensen ook kaarten winnen voor deze show.

Tijdens het eerste radio interview, heeft de artiest ook een nieuwe single uitgebracht, “Raak mij niet aan”. Het is de bedoeling om de muziekvideo hiervan ook in Suriname op te nemen. King Koyeba gaat maar één show geven van anderhalf uur en daarna gaat hij gelijk weer weg.

Het wordt de eerste grote show in @Live Entertainment Center sinds men weer legaal mag feesten nadat de Covid-19-maatregelen waren opgeheven. Mis dit dus niet en haal je kaarten nog indien je deze nog niet heb, zegt MrZonneman in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Foto: Mc Vuure, King Koyeba en Young Money)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!