Inzamelingsactie levert SRD 12.851 op voor Kindertehuis Campagne

Gavin-Viano een Nederlandse-Surinamer die met productielabel Wisdom Lanes  theatervoorstellingen maakt, heeft samen met zijn producent stichting TRC Promotion een financiële ondersteuning ontvangen van  Fonds Podiumkunsten en de Nederlandse ambassade.

Samen met een groep van 12 mensen zijn zij afgereisd naar Suriname om optredens te doen en samen te werken met kinderen van verschillende kindertehuizen in Suriname.

Gavin-Viano: “Het was mijn idee om optredens te houden voor jongeren op school en voor kinderen in de kindertehuizen, de spelers en ik hebben ook theaterworkshops gegeven aan de kinderen.”

“Daarnaast is op initiatief van mij  drie keer een voorstelling gespeeld in Theater On Stage. Daarbij hebben wij aan het publiek om een financiële donatie gevraagd, voor Kindertehuis Campagne. De inzameling leverde SRD 12.851 op voor de 90 kinderen van dit tehuis. Als groep zijn wij enorm blij dat het ons is gelukt om dit te mogen doen voor huize Campagne”, stelt Gavin-Viano.

IS

error: Kopiëren mag niet!