Centrale Markt heeft grote schoonmaakbeurt gekregen

De Centrale Markt in het centrum van Paramaribo heeft afgelopen weekeinde weer haar grote schoonmaakbeurt gekregen. Standhouders zijn tevreden met het resultaat en hopen dat de verkoop vlotter kan gaan. 

Marktmeester Dhanai Anil zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat hij blij is dat het succesvol is verlopen. “Het waren twee succesvolle dagen voor het team van de Centrale Markt, het waterleiding team, het brandweerteam en het Openbaar Groen Team. “De markt wordt dagelijks bezocht en moet ook goed eruit zien. Dagelijks kan de markt niet zo een grote schoonmaakbeurt krijgen, dus zorgen wij en de standhouders ervoor dat het toch goed eruit ziet. Het heeft enkele dagen flink geregend en er is ook wat troep meegestroomd, dus dit was zeer nodig”, aldus de marktmeester.  

Een standhouder zegt, dat hij heel blij is met het resultaat. “Je gaat je omgeving moeten onderhouden en het gaat hierbij om groentensoorten, dus zowel de stand als je omgeving moeten er goed uit zien. Alleen moeten wij nog een manier zien te vinden om meer klanten te trekken naar de markt. De verkoop gaat met de dag slapper. Je hebt alleen de vaste klanten die dagelijks hun inkopen komen doen, maar over het algemeen is er veel veranderd. Ondanks de vrijheid wordt er niet veel verdiend. Ik ga dagelijks met een deel van mijn groenten weer weg. Ook al probeer ik zoveel of lang mogelijk te blijven om te verkopen. Het lukt me niet. Je hebt zelfs andere standhouders die nog steeds ervoor kiezen om niet dagelijks te verkopen en dat begrijp ik”, benadrukt de standhouder.

Dat de markt een grote schoonmaakbeurt krijgt is heel goed, maar het zou ook leuk zijn meer dingen te hebben om mensen aan te trekken.”

TM

error: Kopiëren mag niet!