Lions Club Paramaribo Central doneert goederen aan ziekenhuizen in verband met 65e jaardag

Lions Club Paramaribo Central heeft op 13 mei in verband met haar 65e jaardag op 8 mei, goederen gedoneerd aan acht ziekenhuizen in het land, door tussenkomst van het ministerie van Volksgezondheid. 

De goederen die gedoneerd zijn, zijn onder andere spijsolie, groente, fruit, pastasoorten, pampers en schoonmaakmiddelen. Lions Club Paramaribo Central is de oudste club in Suriname en in het Caribisch gebied. 65 jaar betekent voor haar, dat zij de gemeenschap voor 65 jaar heeft kunnen dienen.

In verband met het 65-jarig bestaan, zal in 4 fases aandacht besteed worden aan het dienen van de gemeenschap. Het doneren van goederen aan ziekenhuizen valt onder fase 1. Tijdens fase 2 zal aandacht besteedt worden aan het verkeersvlaggenproject. In fase 3 wordt een donatie gedaan aan kinder- en bejaardentehuizen en in fase 4 zal aandacht geschonken worden aan de dieren. 

SK

error: Kopiëren mag niet!