Economische situatie leidt hoogstwaarschijnlijk ook tot meer gevallen van bedrog

Ricky (31), die zijn auto bracht naar een spuitinrichting, kreeg deze binnen twee werkdagen terug. Het probleem waarmee Ricky zat was, dat zijn auto was aangereden tegen een ander voertuig. Zijn auto liep noemenswaardige schade op.

Veel onkosten

Ricky heeft heel veel onkosten moeten maken om zijn auto weer in een rijdbare staat te krijgen. Zijn auto is heel belangrijk voor hem, dus hij had geen andere keus dan hem echt weer in orde te maken. Van zijn vrienden kreeg hij een adres van een spuitinrichting die bekend stond bij ze. Hij bracht zijn auto zoals afgesproken met de vrienden naar die spuitinrichting. Alles werd aldus de spuitinrichting in orde gemaakt en zijn auto was zo goed als weer rijdbaar. De eerste paar weken tot om en bij een maand reed de auto van Ricky weer goed.

Storend geluid

Op verschillende momenten na de eerste maand maakte de auto echter een vervelend storend geluid. Ricky bracht het zonder twijfels meteen terug naar de spuitinrichting. Daar aangekomen herhaalde die spuiter naar het zeggen van de eigenaar slechts een ding: “Die auto heb ik zo binnen gekregen en daaraan ga ik nu niks meer voor u kunnen doen.” De eigenaar, die wist dat dit niet op waarheid berustte, nam de spuiter niet serieus nadat hij al voor zeker de vijfde keer bij hem langs was geweest.

Hulp bij bedrijf dat zich bezighoudt met montage

Uiteindelijk heeft Ricky besloten dat hij niet meer naar een individuele spuiter zal stappen, maar gewoon naar een montagebedrijf. Bij het bedrijf aangekomen vernam Ricky van de hoofdmonteur daar, dat de dingen niet op de juiste plekken geregeld waren in zijn auto en dat het storend geluid kwam doordat de schokbrekers niet goed geplaatst waren in zijn auto. Op dat moment realiseerde Ricky zich, dat hij zijn voertuig werkelijk de eerste keer naar de verkeerde plek had gebracht.

Aangifte bij de politie

Ricky maakte er gelijk werk van en nam de nodige stappen richting een politiebureau om aangifte te doen tegen de spuiter die zoveel geld van hem had genomen en zijn diensten niet naar behoren heeft voldaan. Bij de politie waren er al tal van zaken van deze spuiter bekend. Ricky wil de samenleving waarschuwen om in deze economische situatie extra goed te letten wanneer ze hun spullen achterlaten om ergens gerepareerd te worden. Hij zegt verder, dat men niet moet twijfelen om aangifte te doen tegen de personen die hen voor de gek hebben gehouden.

GW

error: Kopiëren mag niet!