Jeugdvoetballers Hanna’s Lust krijgen sporttenues

De jeugdvoetballers van Hanna’s Lust hebben afgelopen week hun sporttenues in ontvangst mogen nemen dankzij het Public Private Partnership (PPP) tussen het ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport en de Stichting Strong Will. 

De directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw, heeft een beroep gedaan op deze stichting, die al in deze buurt actief bezig is met jongeren en sport, om sporttenues beschikbaar te stellen en ook hun ondersteuning te geven aan deze jeugd door sport- & jeugdevenementen te organiseren.

Tijdens de overhandiging van de tenues hebben bestuursleden van Strong Will de jeugdvoetballers moed ingesproken een goed voorbeeld te zijn voor de kinderen in de buurt en naast het voetballen, ook hard te werken aan de schoolprestaties.

error: Kopiëren mag niet!