Senioren burgers Marowijne blij met aandacht van vicepresident

De seniorenburgers “ bigi sma’s” van het dorp Tapoekoe in het district Marowijne, zijn door vicepresident Ronnie Brunswijk zondag 15 mei in de bloemetjes gezet.

De vicepresident werd feestelijk ontvangen door Oma Njako en Mark Lassie.

Het geheel werd geopend met het Surinaams volkslied. Enkele sprekers, waaronder kapitein Pane van Christiaankondre, mevrouw Ligorie van Marijkedorp, Sylvia Ligorie-Karwafodie vertegenwoordigster van Alfonsdorp, Genevievre Jordan ABOP-lid van De Nationale Assemblee en districtscommissaris  Clyde Hunswijk hebben hun dank uitgesproken naar Brunswijk toe. Ze zijn blij en dankbaar dat de vicepresident ook aan de senioren burgers heeft gedacht. Tegelijkertijd hebben ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om de noden van hun dorp voor te leggen aan vicepresident Brunswijk.

Enkele senioren burgers lieten weten, dat ze hopen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Vicepresident Brunswijk was zeer tevreden met de opkomst en beloofde dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zal worden. Hij wil dan alle senioren burgers terug zien. De vicepresident heeft de almachtige gevraagd dat hij ze nog lang in ons midden zal houden. 

Brunswijk benadrukte zich extra prettig te voelen, omdat hij alle senioren burgers van alle dorpen hier gezond en wel heeft gezien.  Hij zal er alles aan doen om een goed opvanghuis op te zetten in Marowijne, zodat de senioren burgers dagelijks bijeen kunnen komen. 

In de loop van deze week zullen 200 levensmiddelenpakketten aan de seniore burgers worden geleverd tot aan huis. 

De Samboera groep Woyu Pore bracht zondag mooie inheemse muziek ten gehore, zo bericht het Directoraat Volkscommunicatie van het Kabinet van de Vicepresident.

error: Kopiëren mag niet!