Baby Yemaya heeft dringend hulp nodig

Yemaya Viereck kwam gezond en wel ter wereld op 30 december 2021. Na enkele weken ontdekte de familie een hemangioom, ook wel ‘aardbeienvlek’ genoemd. Een aardbeienvlek, is een goedaardige tumor van kleine bloedvaatjes. Aardbeienvlekken komen bij ongeveer 10% van de baby’s voor. De vlekken zijn niet erfelijk, dus een volgend kind heeft geen grotere kans ook een aardbeienvlek te krijgen.

Yemaya is intussen bijna vijf maandjes oud, heel erg levendig, lief en flink. Enige dat haar nu belemmert is die Hemangioom met al die zwellingen.

Nazorgkosten

Zij moet een laser bestraling ondergaan om de zwellingen zoveel als mogelijk te laten verdwijnen. Daarvoor moet Yemaya met spoed naar Nederland voor de behandeling om haar rechteroog te besparen voor erger. De familie heeft inmiddels de reis en laser bestraling behandeling ook door tussenkomst van hun verzekeraar kunnen dekken. Rest hun nog de nazorgkosten van meer dan 4.000 Euro.

Wilt u Yemaya ondersteunen zodat haar nazorgkosten gedekt zijn? Neem u dan gerust contact op met het telefoonnummer 8528829

IS

error: Kopiëren mag niet!