Bezoekersaantal Readytex Art Gallery neemt weer toe na opheffen Covid-maatregelen

Readytex Art Gallery staat bekend om het presenteren van kunstwerken in exposities. De gallery hanteert nog steeds dezelfde reguliere openingstijden. Nadat het samenscholingsverbod, en alle andere Covid-maatregelen, was opgeheven neemt het bezoekersaantal weer toe.

“Onder andere veel Nederlanders, Fransen en ook veel nieuwe gezichten zijn te zien. Dus dat is weer wat wennen, met of zonder mondkap. De exposities zijn nog steeds te bezoeken alleen overdag en op de zaterdagen. We zullen eerst observeren hoe de aanloop is in de komende maanden. Als het zo ver is zullen wij wederom openingsavonden hebben met receptie. We blijven hoe dan ook voorzichtig”,  aldus het team van Readytex Art Gallery

De tentoonstelling ‘Ingi Sten’ met kunstwerken van Winston van der Bok (†2021) en werken van de kunstenaars John Lie A Fo, Kenneth Flijders, Leonnie van Eert, Rinaldo Klas, Shaundell Horton, Sri Irodikromo, Orpheo Robert en Pierre Bong A Jang, is deze week afgelopen. De gallery is zich inmiddels aan het voorbereiden op de expositie ‘Uma Sten’, te bezichtigen vanaf 14 mei. 

(Khoesiaal P)

error: Kopiëren mag niet!