Gezamenlijk project Leo Club Campus en Miss India- en Miss Teen India Worldwide Suriname

Het team gedenkt mama’s van het Bejaardentehuis Siembah 

De chair person van het gezamenlijk project zegt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname.

“Mijn mama is een superheld, haar moeten we altijd liefhebben en ondersteunen waar nodig. Dit punt heeft ervoor gezorgd dat wij samen met de dames van Miss India- en Miss Teen India Worldwide Suriname een gezamenlijk project hebben uitgevoerd en wel bij bejaardentehuis “Siembah” in het district Commewijne. Op deze dag hebben wij, de leo’s en de missen, de bewoners alsook ook de personeelsleden verwend met een warme maaltijd, drank, hapjes en presentjes. Niet te vergeten hoort entertainment er ook bij om de senioren op te vrolijken! Het was een fantastische belevenis om te zien hoe de senioren genoten van hetgeen wij hadden georganiseerd voor hen”, aldus de chair person van het project, Andjennie Chotkan-Radhoe. 

Van kleine tot grote projecten, het team is vastbesloten om steeds een handje te helpen waar mogelijk en nodig. Natuurlijk hebben zij hierbij hulp en donatie van de samenleving nodig.

Middels deze weg bedanken de leo’s alle donateurs, hun moederclub Lions Club Kwatta en de stichting Miss India Wordwide Suriname voor hun ondersteuning. Het wordt zeer gewaardeerd!

Wilt u wat doneren aan de club zodat zij vaker zulke projecten kunnen organiseren? Stuurt u dan een mail naar [email protected] of zoekt ze op Facebook op onder de naam “Leo Club Campus Plus”.

error: Kopiëren mag niet!