5-jarige Jayden heeft dringend hulp nodig, hij lijdt aan zeldzame kankerziekte Neuroblastoom

Jayden Wijnaldum werd geboren op 13 april 2017 met de zeldzame kankersoort Neuroblastoom. Jayden kan door de ziekte niet lopen, dus zelfstandig gebruik maken van het toilet lukt niet. Jayden heeft dagen dat hij goed is, maar ook hele slechte zieke dagen. Hij is de afgelopen tijd regelmatig ziek geweest met bulten op het lichaam die gaan en komen. Jayden heeft de gehele periode vaak overgegeven, had regelmatig koorts en diarree. Hij zit op een normale basisschool, in het eerste leerjaar, maar vanwege de langdurige ziekte kan hij niet naar school.

Jayden moet naar het buitenland, met name naar het Prinses Maxima Medisch Centrum voor kinderoncologie in Utrecht, Nederland, voor operaties aan de organen, en het krijgen van beenbeugels.

In Suriname kan Jayden helaas niet de medische hulp krijgen die hij nodig heeft. Als Jayden niet snel geholpen wordt is de kans klein dat hij het overleeft. De kosten van de reis zijn ongeveer Euro 7.000 en de behandeling is minimaal Euro 55.000.

Indien iemand een donatie voor de medische hulp voor Jayden heeft dan kan contact opgenomen worden met de moeder van Jayden via het nummer 005977415831 of de donatie kan gedaan worden via de gofundme link die is aangemaakt door Kitty Balker.

IS

error: Kopiëren mag niet!