Nieuwe voetbaldoelen op kunstgrasvelden te Hanna’s Lust en Santigron

De kunstgrasvelden op Hanna’s Lust en Santigron zijn voorzien van nieuwe voetbaldoelen. Dit is gebeurd na een oproep van de jonge sportleider Joshua Wilson van het kunstgrasveld op Hanna’s :ust. Hiermee is invulling gegeven aan een lang gekoesterde wens van de jongeren van Hanna’s Lust en omgeving.

De voetbaldoelen verkeerden in een deplorabele staat, waardoor de jongeren er geen gebruik meer van konden maken. Joshua bracht dit probleem onder de aandacht van de overheid. Het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) speelde is hierop ingespeeld. Directeur Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw, en onderdirecteur Sport Accommodaties en Ruimten (SAR), John Atida, pleegden hierover overleg met elkaar.

Na lobbywerk bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en Surisports is het zover gekomen dat de voetbaldoelen op Hanna’s Lust en Santigron vervangen konden worden.

De twee leidinggevenden op ROS waarderen de hulp. Door public private partnership met de KNVB en samenwerking met bevriende partners in binnen- en het buitenland kunnen meerdere voetbaldoelen van sportaccommodaties vervangen worden. Daarnaast zijn ook voetballen ter beschikking gesteld.

error: Kopiëren mag niet!