Mahesh Babu onthult waarom ze Salman Khan en Prithviraj heeft gestrikt om een trailer te lanceren

De trailer van de langverwachte film Major werd maandag 9 mei onthuld. De film met acteur Adivi Sesh volgt de inspirerende reis van majoor Sandeep Unnikrishnan en zijn moed en opoffering tijdens de 26/11 terreuraanslagen in Mumbai.

De film, geregisseerd door Sashi Kiran Tikka, wordt uitgebracht in drie talen: Hindi, Telugu en Malayalam. Mahesh Babu, de producent van de film, was maandag aanwezig bij het lanceringsevenement van de trailer.

Terwijl de Telugu-trailer werd gelanceerd door de cast en Mahesh Babu, werd de trailer voor Hindi en Malayalam gedeeld door respectievelijk Salman Khan en Prithviraj Sukumaran.

Over het aan boord krijgen van Salman Khan en Prithviraj zei Mahesh Babu: “Het voelt geweldig om te zien hoe ze de trailer lanceren. Ik ken Salman Sir nu al een tijdje. Zelfs mijn vrouw Namrata kent hem goed. Ook Saiee speelde een belangrijke rol om hem onze trailer te laten tweeten. Het was Sesh’s idee om supersterren uit verschillende industrieën aan boord te krijgen om onze trailer te lanceren. Het zijn enorme supersterren en het lanceren ervan zorgt er ook voor dat we hun fans enthousiast maken.’

Geproduceerd door Sony Pictures International Productions in samenwerking met Mahesh Babu’s GMB Entertainment en A+S Movies, Major wordt geregisseerd door Sashi Kiran Tikka, en met in de hoofdrollen Adivi Sesh, Sobhita Dhulipala, Saiee Manjrekar, Prakash Raj, Revathi en Murali Sharma. in het Hindi, Telugu en Malayalam op 3 juni 2022.

error: Kopiëren mag niet!