Jubin Nautiyal schrijft een open brief over verspreiden nepnieuws in e-mails

T-Series talent Jubin Nautiyal schrijft een open brief aan de CEO van Believe over het verspreiden van verkeerde informatie in hun e-mails over het tekenen van de veelzijdige zanger en het opnemen van hem in hun talentenpool.

In de brief vermeldt Jubin Nautiyal: “Dit nieuws is niet alleen onjuist, misleidend, maar een opzettelijke verkeerde voorstelling van zaken van uw kant aan de handel, distributiepartners en het grote publiek. Dit soort goedkope publiciteitsstunt in mijn opdracht om wat kilometers te maken door een bedrijf van jouw statuur is absoluut onaanvaardbaar. Ik heb ook het advies gekregen erop te wijzen dat deze daad van uw kant neerkomt op verduistering van mijn persoonlijkheidsrechten en onrechtmatige inmenging in mijn contracten.”

Hij voegt er verder aan toe: “Houd er rekening mee dat ik nog steeds een exclusieve artiest ben bij T-Series en geen contract heb getekend met Believe en zou graag willen dat u deze e-mails onmiddellijk intrekt en een opheldering geeft aan alle distributiepartners aan wie deze e-mail is verzonden. E-mails verzenden en ook een openbare verklaring en verontschuldiging in deze strekking afgeven.”

error: Kopiëren mag niet!