Akshay Kumar leent zijn stem voor Ganesh Acharya’s aankomende film

Acteur Akshay Kumar deelt een heel bijzondere band met de National Award-winnende choreograaf Ganesh Acharya (Masterji). Elk nummer met de combinatie van Akshay Kumar en Masterji is een blockbuster geworden. Van `Bala Bala Shaitan Ka Sala’ van Housefull 4, ‘BamBholle’ van Laxmii, Maar Khayegaa van Bachchhan Paandey en nog veel meer hebben altijd een iconisch stempel gedrukt op de industrie.

Men kan zeggen, dat Akshay Kumar zeker een broederlijke band heeft met Meester Ji en hij is er altijd om hem en zijn werk te steunen. Hij leende zelfs zijn krachtige stem aan de trailer van zijn aankomende film.

Over Akshay Kumar gesproken, Ganesh Acharya deelde: “Akshay is een goede vriend van mij. Toen hij hoorde dat ik een film maakte op basis van dans, wilde hij de film op alle mogelijke manieren steunen. Akshay is altijd als een toren van kracht voor mij geweest sinds het begin van mijn carrière. Hij verbaast me nooit. Ik voel me verrukt om iemand als Akshay Kumar naast mij te hebben, die alles ondersteunt wat ik doe.”

Dehati Disco wordt geregisseerd door Manoj Sharma en geproduceerd door Vaseem Qureshi, Gitesh Chandrakar en Kamal Kishor Mishra. In de film spelen Ganesh Acharya, Ravi Kishan en Super Dance – Chapter 3 finalist Saksham Sharma de hoofdrol.

De release van Dehati Disco staat gepland voor 27 mei 2022.

error: Kopiëren mag niet!