Eerste samenwerking Ravi B en Sandesh Sewdien goed ontvangen door publiek

De artiesten Ravi B en Sandesh Sewdien zijn een samenwerking aangegaan. Dagblad Suriname verneemt van de chutney Soca artiest Sandesh Sewdien dat het de eerste samenwerking is van Ravi B en Sandesh Sewdien. 

De song ‘Sari Duniya’ is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. ‘Sari Duniya’ is geproduceerd door Maha Productions uit Trinidad & Tobago. De video is gemaakt door Djai Hoeblal van DSViDZ. De views gaan hard op YouTube.

Vele content creators en fans hebben een clip op de audio gemaakt op de populaire app TikTok. 

“Wij willen onze muziek en samenwerking wereldwijd benaderen (sari duniya) en we willen dat iedereen samen met ons mee geniet van het leven, feesten, eten en drinken”, zegt de zanger op de vraag wat hun boodschap is met dit nummer.

De Nederlands/Surinaamse artiest Sewdien is op dit moment geen lid van een muziekgroep, maar legt zijn focus op zijn carrière als ‘independent artist’, waarbij hij op verzoek als freelancer doorzet. Hij had in een eerder interview beloofd, dat muziekliefhebbers heel wat leuke samenwerkingen met artiesten wereldwijd mogen verwachten. De artiest werkt keihard om zijn belofte na te komen. Verder zal hij ook de focus leggen op de overgang van zijn artiestennaam Sandesh naar Sean D. 

Ravi B,  Ravi Bissambhar zoals de artiest echt heet, zingt al sinds zijn 13e jaar. In 2002 stapte hij officieel in de lokale muziekscene op Trinidad. De band Karma is opgericht door Ravi B met zijn broer Anil Bissambhar en zus Nisha Bissambhar. 

De artiesten zijn klaar voor een optreden in Suriname. Sewdien onthult, dat ze door Royal Dutch Entertainment naar Suriname worden gehaald en de optredens staan gepland voor vrijdag 1 juli in NTC Nickerie en zaterdag 2 juli in de A. Nesty Hall in Paramaribo. ‘We zullen de song ‘Sari Duniya’ dan gezamenlijk presenteren’, aldus de zanger. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!