Geslaagde braderie van Pasar Lelie

Maya Sewgolam zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat de Pasar Lelie braderie, gehouden op 8 mei in de speeltuin van Lelydorp, een groot succes is geworden. Pasar Lelie spreekt van een vierde geslaagde braderie.

“Vermeldenswaard is dat bijna iedereen tegen vijf uur uitverkocht was. Nu al kijkt iedereen uit naar de kerstbraderie. Maar dat is nog ver, nu eerst iets plannen voor Vaderdag. Voor de Moederdag braderie hebben wij een donatie gehad van CIC, en wat waren de moeders blij. Voor het feit dat er na twee jaren weer een Moederdag braderie georganiseerd was, kijken wij tevreden terug. En bedanken we de samenleving”, aldus Sewgolam. 

“Pasar Lelie is een platform voor jonge aankomende ondernemers, aanvankelijk gestart voor Lelydorpers door Lelydorpers, maar doordat andere ondernemers van plekken buiten Lelydorp ook interesse hebben getoond, mag elke serieuze jonge ondernemer zich registreren en meedoen met onze verkoop. Het platform bestaat inmiddels al 4 jaren. In 2018 gestart op 30 april, toen heeft de initiatiefnemer, nu voorzitter Marvin Ramtahalsing, de Moederdag braderie gestart. Het was een nieuw concept en de groep was benieuwd. Behalve de participanten en de commissie zijn er heel veel Lelydorpers die Pasar Lelie een warm hart toedragen, als ik maar een naam mag noemen is dat mevrouw Audrey Hankers. Elke zondag is een verkoopdag voor Pasar Lelie.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!