Devin Beats’ eigen geschreven song ‘Meri Mata’

De veelzijdige Devin Gobind, bekend onder zijn artiestennaam Devin Beats, heeft zijn eigen geschreven song gelanceerd.

Dagblad Suriname verneemt van de artiest, dat de song getiteld ‘Meri Mata’ is opgedragen aan alle moeders. De release heeft plaatsgevonden op Moederdag met een bijbehorende videoclip. Sasra Media heeft het project ondersteund en heeft gezorgd voor de videoclip. ‘Meri Mata’ is te bekijken en beluisteren via het YouTube-kanaal Sasra Media. 

“Een van mijn voornemens voor dit jaar was meer eigen nummers uitbrengen. Zo is het nummer “Meri Mata” tot stand gekomen. Het is speciaal voor alle moeders, maar ook voor alle moederfiguren. Een tante, een oma of een nicht zelfs mag dezelfde liefde krijgen. Onze ouders brengen ons op de wereld en doen hun taak bij het grootbrengen van ons. Nadat wij die fase voorbij zijn, wordt het tijd dat wij terugkomen en onze rol vertolken als kind. Ik wil bij deze iedereen herinneren, dat het ons lot is om er altijd te zijn voor onze ouders. Love and respect comes from both sides, but being there for the ones who gave you life, is a must”, zegt Devin in gesprek met Dagblad Suriname. 

Devin Beats is op verschillende manieren actief in de muziekscene, maar vooral als muziekproducer. Met zijn laatste producties laat hij meer van zijn schrijf-, zang- en acteertalent  zien. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!