Stichting de Nederigheid Gods gedenkt bejaarde moeders in verband met Moederdag

De Stichting de Nederigheid Gods heeft afgelopen zondag enkele moeders in verband met Moederdag in de watten gelegd. Medewerkers van de stichting zijn huis aan huis geweest om twaalf moeders blij te maken met een voedselpakket. De stichting heeft gemeend de moeders een tegemoetkoming te doen, omdat de moeders tot de groep van sociaal zwakkeren behoren en de meeste van ze weduwen zijn. 

De bedoeling is dat de moeders zich ook gelukkig kunnen voelen en weten dat er naast hun familie ook andere mensen zijn die van ze houden. Een van de moeders waar zij zijn geweest heeft haar schoondochter verloren, kort na de bevalling van haar baby en zij heeft nu de zorg over dat kind.

Elke moeder heeft haar eigen sociale nood, waarin de stichting toch wat verlichting wilde brengen. Voeding is een van belangrijkste dingen om in leven te blijven, en degene die het zich niet kunnen permitteren ondersteunen wij, zegt Deldry Seedo Deldry, voorzitster van Stichting Nederigheid Gods in gesprek met Dagblad Suriname. 

“Mijn dank gaat uit aan de donateurs die het mogelijk hebben gemaakt om dit project te kunnen verwezenlijken.” 

IS

error: Kopiëren mag niet!