69 moeders krijgen fruitplanten: “Fruit is onmisbaar”

In samenwerking met Ash de Groene Vingers Fruit Plants Nursery, heeft stichting Shuriken te Nickerie op Moederdag 69 moeders blij gemaakt. Vanaf de Koöperatie van Groenteverbouwers Van Pettenpolder (KGVP) zijn fruitplantjes gedoneerd.

Fruitplanten zoals de Mulberry, Hollandse druiven, mango’s en sterappels zijn uitgedeeld.

“Van fruitbomen kan je jarenlang genieten”

Prof. dr Nowieldath Khedoe bracht een speciaal dankwoord uit aan Ash-Nursery dat gevestigd is te Leiding 9. Ook werden namens de donateurs de moeders gefeliciteerd. Khedoe laat weten dat het geven van een bosje bloemen ook gekund had, maar dat fruitbomen een duurzamer karakter hebben. “Bloemen verwelken na enkele dagen maar van fruitbomen kan je jarenlang genieten.”

Hij hoopt tevens dat andere organisaties of personen dit initiatief eveneens omarmen door ook fruitplantjes te doneren aan de samenleving. “Aangezien fruit onmisbaar is”, voegt hij tot slot toe.

RB 

error: Kopiëren mag niet!