SOHO heeft seniorenburgers te Hanna’s Lust in de bloemen op Moederdag gezet

De Stichting buurt ontwikkeling Hanna’s Lust en omgeving ( SOHO) is een buurtorganisatie, met als doel het bevorderen van sport, vorming en begeleiding van jongeren, maar ook het ondersteunen van sociaalzwakkeren, met behulp van donateurs.  

Op Moederdag heeft de stichting 25 seniorenburgers (70-plussers) te Hanna’s Lust in de bloemen gezet. De dag begon met een inzegening van broeder Dameri, gevolgd door een toespraak van de voorzitter van de stichting Franklin Todie. Todie is tevens eigenaar van Todie & Sons. 

Franklin Todie is als kind te Hanna’s Lust opgegroeid en heeft daar gewoond tot zijn zestiende jaar. Tijdens zijn speech sprak hij zijn dank uit aan deze vrouwen, die net als moeders voor hem zijn geweest toen hij opgroeide.

Emanuel Pinas had op deze speciale dag drie prachtige liederen ten gehore gebracht. De oudjes kregen daarna een hapje en een drankje. En mochten naar huis met een voedselpakket. 

De redactie verneemt van de stichting, dat de oudjes heel erg blij waren. “Het leek op een soort ontmoetingsplaats voor ze. Na jaren konden ze weer bij elkaar zijn.” De stichting is heel erg tevreden, want het was immers “een geslaagde dag”.

SK

error: Kopiëren mag niet!