Kinderen gewond door omgevallen boom privé-oord in Para

Drie kinderen raakten zaterdagmiddag 7 mei op een privé-oord in Para gewond, nadat een boom ontwortelde en op ze viel. De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, was snel ter plaatse.

Joden laat in een reactie weten, dat een van de kinderen slechts een schrammetje heeft opgelopen, maar zich verder prima voelt. De twee andere kinderen moesten echter opgenomen worden in een ziekenhuis. Het zou gaan om kinderen in de leeftijd van 11 en 9 jaar. 

Aan Joden werd gevraagd wat de oorzaak van de omgevallen boom is. Zij geeft daarbij aan, dat het om een oude, verrotte boom ging, die langs de kreek stond.  

Joden zegt ook, dat er nu strenger gelet zal moeten worden op privé-oorden. Privé-oorden zijn eigenlijk bedoeld voor de eigen familie. De districtscommissaris merkt echter op, dat dit niet het geval was bij het desbetreffende privé-oord. Er worden daarentegen toch gewoon economische activiteiten ontplooit. Het commissariaat zal zich daarom scherper moeten opstellen, stelt Joden.

(Foto ter illustratie)

SK

error: Kopiëren mag niet!