Karan Johar’s Koffee With Karan niet geannuleerd, seizoen 7 te streamen op Disney+Hotstar

Eerder maakte Karan Johar bekend, dat zijn populaire chatshow Koffee With Karan is afgelopen. De aankondiging kwam een ​​week na speculatieve berichten dat de filmmaker in juni terugkomt met seizoen 7. Echter, woensdag maakte Karan bekend dat de show ten einde is gekomen. Nou, het bleek dat het slechts een dramatisch effect was voor de echte aankondiging. Alle fans van die show kunnen diep ademhalen en zich verheugen, aangezien de show niet wordt geannuleerd. De filmmaker keert binnenkort terug met seizoen 7.

Uren nadat hij had aangekondigd dat de show is geannuleerd, ging Karan naar zijn Twitter-pagina om nog een aankondiging te delen. “Koffee with Karan zal niet terugkeren…op tv! Omdat elk geweldig verhaal een goede wending nodig heeft, ben ik verheugd aan te kondigen dat seizoen 7 van Koffee With Karan exclusief zal worden gestreamd op Disney+ Hotstar! De grootste filmsterren uit heel India zal terugkeren naar de bank om de bonen te morsen terwijl hij wat koffie drinkt. Er zullen spelletjes zijn, er zullen geruchten tot rust worden gebracht – en er zullen gesprekken zijn die diep gaan, over liefde, verlies en alles wat we allemaal hebben meegemaakt in de afgelopen de afgelopen jaren. Koffee With Karan, binnenkort ‘stomen’, alleen op Disney+ Hotstar. Toodles”, schreef hij.

Gaurav Banerjee, Head Content Disney+ Hotstar & HSM Entertainment Network, Disney Star, zei: “Het leveren van buzz-waardige content is altijd de kern geweest van Disney+ Hotstar, en met kenmerkende shows zoals Koffee With Karan nemen we deze belofte verder door die exclusief aan ons digitale publiek tonen. Dit zal de eerste keer zijn dat de populaire chatshow alleen beschikbaar is op Disney+ Hotstar – en het is een absolute eer voor ons om topproducer-regisseur Karan Johar zijn iconische show op ons platform te laten hosten en de indrukwekkende inhoud van de show naar een groot publiek.”

Regisseur en showanker, Karan Johar, zei: “De bonen hebben lang genoeg gebrand en het is nu tijd om ze eindelijk te brouwen. Het is een geheel nieuw seizoen van Koffee With Karan en ik kan niet wachten tot mijn vrienden en gasten een run maken voor de gewaardeerde koffiemand, aangezien het publiek de show deze keer alleen op Disney+ Hotstar bekijkt. Kijkers kunnen dit seizoen meer vermakelijk verwachten met leuke segmenten, stijl, dichter bij je favoriete sterren komen, vol glamour en humor, waardoor het groter en beter wordt”

error: Kopiëren mag niet!