Echtpaar Karijoredjo spreekt van een 3 in 1 viering: verjaardag, huwelijk en gender reveal

De bekende Surinaamse influencer, vlogger Kayleigh-Karijoredjo Tseng Ching Lien heeft gezamenlijk met familie en vrienden een 3 in 1 viering achter de rug.

Kayleigh: “Het is een geweldige viering/feestje geweest. Kortom alles waarop ik had gehoopt, gewenst. Het huwelijksfeestje was gehouden te Republiek, omdat wij het anders wilden hebben en gebeuren, namelijk een tropical sfeer wilde geven. Omdat we moesten trouwen te CBB Combe zijn wij met zo’n  30 personen vertrokken in een lijnbus via Republiek om 7 uur in de ochtend naar Noord om om 9 uur het huwelijk te laten voltrekken. Het was mooi weer, geen file en alles is heel vlot verlopen. Ben super dankbaar voor alles, voor een ieder die een handje heeft geholpen en ook zij die deel uitmaakten van het geheel. Het was namelijk een 3 in 1 celebration/viering, namelijk mijn verjaardag, huwelijk en mijn gender reveal. Ik ben een aanstaande mama van een meisje. Heel blij om aan te geven, eindelijk Mrs Karijoredjo en wij zullen zeker beide ons best blijven doen om het bootje te laten varen”, aldus Kayleigh tegenover Dagblad Suriname.

Kayleigh is gegroeid tot een bekende influencer, vlogger en maakt tegenwoordig ook reclame voor commerciële bedrijven. Ook heeft zij vaak haar bijdrage geleverd aan promoten van producten en is zij te bewonderen in vele spotjes van bedrijven. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!