‘Buusë Mi’ gezongen door Soulcatcher en Porkévos

De artiesten Soulcatcher en Porkévos zijn een samenwerking aangegaan. Dagblad Suriname verneemt van Roberto The Gboss Banel, dat de artiesten hebben gewerkt aan de song ‘Buusë Mi’. De titel is in het Aucaans en betekent letterlijk vertaald haat en afgunst naar iemand toe. Het is een nummer, mix in de talen Sranantongo en Aucaans.

De artiesten zijn aangesloten bij WeDemBossMusic en het is hun eerste productie gezamenlijk.

‘Buusë Mi’ is gelanceerd met een videoclip en is al te beluisteren en te bekijken via YouTube. Soulcatcher is een veelzijdige artiest die tegenwoordig deel uitmaakt van de populaire kabula/kaseko formatie The Season Band. Hij is leadzanger van de muziekgroep.

Muziekliefhebbers mogen binnenkort meer van hem verwachten op het gebied van afro en kabula. Porkévos is een nieuwe upcoming artiest die eerder op tracks heeft gestaan met de artiest Seba. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!