Wedergeboorte His Glory Records

Het in februari 2020 opgerichte gospelmuzieklabel His Glory Records heeft veranderingen ondergaan en staat nu open voor alle artiesten en muziekstijlen. Dit zegt Samentha Jabini, de grote motor achter het label.

“Ons logo is ook aangepast. De tempel waar muzieknoten in bleven is open en we zijn ready om muren en deuren open te slaan, omdat God een God van vrijheid is”, vult ze aan. De missie van het label om door middel van muziek de realiteit te verkondigen blijft hetzelfde. “Muziek was dat wat God gebruikte om mij kracht te geven en weer op te staan”, benadrukt Jabini.

Wat volgens de grote motor achter His Glory Records begon als een gospelvisie, veranderde in een wereldvisie. Haar leven is ook veranderd.

“De afgelopen twee jaren ging ik door diepe dalen, maar leerde God beter en anders kennen. Muziek die wij in de kerk als werelds beschouwde, kon mijn levensverhaal vertellen en gaf mij hoop. Ik leerde God op een andere manier kennen en besefte dat Hij goed en kwaad kon balanceren. Er is geen mens dat goed uit kwaad kan halen dan alleen God!”

De wedergeboorte wordt met een speciaal event onder de naam Rebirth op 7 mei gevierd in Tropic Resort aan de Pallisadeweg te Para, Voor de muziek zorgen KV’s Quality Band uit Nederland, Naks Kaseko Loko met Stoffie, de zanger Luciano Pregers en Rodensio Lugard Denny aka Buba. Jabini zegt niet alleen de artiesten die zullen optreden dankbaar te zijn, maar ook haar vader August Jabini, die in haar bleef geloven, haar partner en kinderen en de mensen die haar droegen in de persoonlijke storm.

error: Kopiëren mag niet!