Stichting Jeugdtandverzorging tevreden over recente werkzaamheden in Brokopondo en Sipaliwini

De Stichting Jeugdtandverzorging (JTV) heeft in de periode van 19 april tot en met 1 mei zowel tandheelkundige als infrastructurele bijstand verleend aan de Medical Readiness Training en Exercise (Medrete). 

Deze missie stond onder leiding van het Amerikaanse leger (South Dakota National Guard, SDNG) en het Nationaal Leger (NL) van Suriname en was gericht op het leveren van vrije en kwalitatieve medische en tandheelkundige hulp aan bewoners in het District Brokopondo en Sipaliwini. 

Terugblikkend wil de Stichting Jeugdtandverzorging de organisatie van harte bedanken voor de hartelijke ontvangst van haar tandheelkundige professionals, spontane hulp bij het transporteren van het personeel en onze goederen en bovendien voor de informatie-uitwisseling tussen de Amerikaanse en Surinaamse professionals. 

“Onze dank gaat ook uit naar onze eigen professionals voor hun onconditionele inzet en hun improvisorisch vermogen”, zo schrijft de JVT in een dinsdag 3 mei uitgegeven persbericht.

De Stichting Jeugdtandverzorging stelt zich ten doel het bevorderen van de orale gezondheidszorg van onze gehele Surinaamse bevolking.  

error: Kopiëren mag niet!