Minazuddin, Fayazuddin en Ayazuddin en moeder Mehrunissa krijgen schone lei door de rechtbank

In 2020 had de jongste broer van Nawazuddin Siddiqui, Minazuddin Siddiqui, een speciale POCSO-rechtbank (Wet op de bescherming van kinderen tegen seksuele delicten) in Mumbai verplaatst om op borgtocht vrij te kunnen komen in de zaak van vermeende aanranding van een minderjarig meisje in zijn familie acht jaar geleden. De zaak tegen Minazuddin wegens vermeende aanranding van een minderjarig kind in 2012 terwijl andere familieleden zijn gedrag negeerden, werd ingediend door Nawazuddins vervreemde vrouw Aaliya.

Nawazuddin Siddiqui, zijn broers Minazuddin, Fayazuddin, Ayazuddin en moeder Mehrunissa krijgen schone lei door de rechtbank in molestatiezaak

Volgens Indian Express “heeft de rechtbank de politie opdracht gegeven om het sluitingsrapport voor te leggen en de klager voor te leggen aan de rechtbank.” Nawazuddins vervreemde vrouw Aaliya had een zaak aangespannen tegen de familieleden van de acteur. Destijds schorste het Hooggerechtshof van Allahabad de acteur, zijn twee broers Fayazuddin en Ayazuddin en moeder Mehrunissa. De rechtbank had Minazuddin geen invrijheidstelling verleend.

Nawazuddin Siddiqui trouwde in 2009 met Anjali en ze veranderde haar naam in Aaliya. Het huwelijk eindigde eerder dit jaar. Ze hebben twee kinderen, dochter Shora en zoon Yani. In een eerder gesprek had Nawazuddin gezegd, dat hij nooit zou willen dat zijn dochter actric zou worden in Bollywood.

error: Kopiëren mag niet!