Stichting Snake Patrol Suriname verzorgt workshop over slangen voor kindertehuizen

Stichting Snake Patrol Suriname zet zich geregeld in om educatieve workshops te verzorgen die betrekking hebben op slangen. In gesprek met Dagblad Suriname stelt mede oprichter Dick Lock, dat deze workshops een positieve ervaring en beeld moeten creëren over slangen bij de Surinaamse gemeenschap. 

Op verzoek van Mario Defares van Roundtable.sr, heeft de stichting recentelijk een eendaagse workshop over slangen kunnen geven aan de kindertehuizen Leliendaal, Sukh Dam en Elfran.

“Er waren ongeveer 130 kinderen aanwezig. Wij hebben de kinderen laten zien dat slangen geen ongedierte zijn, maar juist goede ongediertebestrijders. Verder hebben wij de kinderen verduidelijkt dat niet alle slangen gevaarlijk en of giftig zijn. Wij hebben de kinderen een positieve ervaring laten hebben met de slangen.”

“De kinderen mochten de slangen aanraken en of foto’s maken. Tenslotte bedanken wij van Stichting Snake Patrol Suriname Mario Defares, Raoul van Zichem, Eurwin Daans en Dasten Smit voor het willen organiseren van deze dag voor deze geweldige kinderen”, zegt Dick Lock.

IS

error: Kopiëren mag niet!