‘Life’ gezongen door Bongo Modo en Wiseman Gad

De artiesten Bongo Modo en Wiseman Gad zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de reggae, dancehall artiest Trevor Bruinhart, beter bekend als Wiseman Gad.  

“De track ‘Life’ heeft betrekking op het feit, dat de artiesten middels muziek de jongeren en ouderen trachten om zo positief mogelijk bezig te laten zijn. Het is belangrijk om de focus te leggen op een goede toekomst. De ouderen in de samenleving moeten onze jongeren zeker ook motiveren en positief beïnvloeden.”

Het idee voor een muziekproject kwam van Bongo Modo. De artiesten hebben het nummer gezamenlijk op papier gezet. De song was al twee jaar geleden opgenomen, maar op 22 april is de officiële videoclip uitgebracht. Bongo Modo is woonachtig in Nederland en verbleef in Suriname. Er werd gebruik gemaakt van het moment en de videoclip werd opgenomen.

De mix en master van de song is gedaan in Joel Studio en HighTime Pro was belast met de videoclip. ‘Life’ is te bekijken en beluisteren via de YouTube channel Bongo Modo en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!