Song BOBO met vocals van D’yariis en TuFelo

BOBO is een nieuwe song van D’yariis en TuFelo. Dagblad Suriname verneemt van Real Life Entertainment, dat D’yariis en TuFelo een samenwerking zijn aangegaan voor een song, geproduceerd door Jerry Edition. De promotionele videoclip tijdens de opnamesessie in de studio is gemaakt door Daryel Mustelier. De producers zijn erkend in de Verenigde Staten.

BOBO is te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal D’yariis en streamingdiensten. TuFelo heeft ook muziekprojecten gedaan in samenwerking met Real Life Entertainment in ons land. Andere songs gezongen door TuFelo zijn ‘Ajuste’, ‘Mi Planta’.

De artiest is verhuisd naar Miami, Florida. Hij is dankbaar voor alles dat Suriname voor hem heeft betekend. Hij hoopt een groot concert samen met andere bekende artiesten te kunnen gaan doen met Real Life Entertainment in de toekomst. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!