Malika Gangapersad-Kanglie’s onderneming Beauty by ShiSher heeft het weer druk

De Surinaamse Malika Gangapersad-Kanglie is actief bezig als een visagiste. Nadat het samenscholingsverbod werd opgeheven heeft zij als visagiste het ook druk. In het weekend zeker drie bruiden en weer een receptie. Zij is dus weer volop aan de slag. 

Zij startte in 2011 met haar onderneming genaamd Beauty by ShiSher. Het begon met een thuissalon en kapperswerk. Malika was altijd geïnteresseerd in de make-up wereld.

“Ik mocht in 2013 helpen als hairstyliste tijdens de Miss India Suriname verkiezingen. Daar kreeg ik de drang om toch ook make-up te doen. Zus Kanglie deed ook Indiase Bridal looks vroeger, dus met haar hulp heb ik de eerste bruid gedaan en het werd een passie. Het was met Covid wel een ramp. Alles was stil, maar heb toen gebruik gemaakt van de gelegenheid. Meer tijd in de weekenden met mijn gezin doorgebracht, want normaal was ik anders elk weekend vroeg weg en laat thuis. Heb de afgelopen twee jaren wel die grand weddings gemist, maar ik zie dat het nu wel beetjes aan weer terugkomt, in het bijzonder de avond bruiloften”, vertelt Malika

Ze heeft op nationaal als internationaal niveau visagie opleidingen gedaan. Ook een international Bollywood bridal course verzorgd door een van de top make-upartiesten vanuit Bollywood, namelijk Subhash Sindhe. Ze is haar salon, kappers werk gaan afbouwen, maar helpt haar vaste klanten wel. Ze legt haar focus meer op bruiden en make overs. Als visagiste maakt zij gebruik van brand make-up waaronder welbekende merken als Huda, Mac en Sephora. Zij haalt de producten zelf uit Amerika.

Vermeldenswaard is, dat zij erop let dat haar make-up cruelty free, dus geen dierlijke troep bevat, en ook waterproof.

(Foto: Malika Gangapersad-Kanglie en haar klanten)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!