Kiara Advani’s ‘Bhool Bhulaiyaa 2’-look onthuld

De eerste blik van Bollywood-actrice Kiara Advani’s mysterieuze personage Reet uit ‘Bhool Bhulaiyaa 2’ werd vorige week donderdag onthuld.

De actrice deelde op Instagram de poster van haar personage uit de film, waarin ze samen met Kartik Aaryan en Tabu schittert.

Met een vleugje horror toont de poster een versteende Advani met een enge hand op haar hoofd. Fans plagen haar met haar karakter, Advani schreef in het bijschrift: “Maak kennis met Reet, laat je niet misleiden. Ze is niet zo lief.”

De actrice zal voor het eerst het scherm delen met Aaryan onder de regie van Anees Bazmee, die is geproduceerd door T-Series met Murad Khetani. ‘Bhool Bhulaiyaa 2’ is het vervolg op de kaskraker ‘Bhool Bhulaiyaa’ met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Shiney Ahuja, Vidya Balan, Paresh Rawal, Ameesha Patel en Rajpal Yadav.

De film uit 2007, die werd gefilmd door Priyadarshan, was zelf een remake van de Malayalam-film Manichitrathazhu& uit 1993, geregisseerd door Fazil, de vader van de Malayalam-ster Fahadh Faasil.

Advani zal hierna te zien zijn met Varun Dhawan in Jug Jugg Jeeyo, gevolgd door Govinda Naam Mera met Vicky Kaushal. Ze maakt momenteel opnames voor de aankomende film van S Shankar met Ram Charan. De film wordt haar pan-India Debuut.

error: Kopiëren mag niet!