Deepika Padukone naar Met Gala 2022 met Louis Vuitton?

Deepika Padukone is een van de leidende actrices in India en heeft een plek voor zichzelf veroverd met haar krachtige uitvoeringen in films als Padmaavat, Piku, Bajirao Mastani, en anderen. Afgezien van haar optredens op het scherm, is het bekend dat de diva experimenteert met haar mode-keuzes en toeschouwers verbluft met haar kleermakerskunst. De actrice die haar debuut maakte op het Met Gala 2017 is naar verluidt helemaal klaar om dit jaar voor de vierde keer op het gala te verschijnen.

Volgens berichten zal Deepika het Met Gala 2022 bijwonen. Het Gala zal op 2 mei in New York worden gehouden. Het nieuws werd onthuld op het populaire anonieme Instagram-account Diet Sabya. “LV zal haar eind april aankondigen als hun wereldwijde merk ambassadeur, waarvoor ze in Spanje fotografeerde na het bijwonen van de Time 100 Impact Award in Dubai”, zei Diet Sabya op Instagram.

Een officiële aankondiging moet echter nog worden gedaan. De diva heeft sinds 2017 drie opmerkelijke optredens op het evenement gemaakt.

Voor haar debuut op het Met Gala in 2017 zag Deepika er adembenemend uit in een rugloze zijden witte slipdress-jurk met een diepe halslijn. Daarom keek de actrice niet terug en liet de toeschouwer onder de indruk van haar uiterlijk in de volgende drie MET Gala-optredens.

Ondertussen, op het werkfront, zal Deepika naast Shah Rukh Khan en John Abraham te zien zijn in de film Pathaan. Ze zal ook te zien zijn in Fighter met Hrithik Roshan en The Intern remake met Amitabh Bachchan. Ze maakt ook opnames voor een film met Nag Ashwin getiteld Project K, waarin ook Prabhas en Amitabh Bachchan te zien zijn.

error: Kopiëren mag niet!