Jonge onderneemsters krijgen ongewenst bezoek

“Mijn zusje en ik draaien samen een bedrijf. Ik ben  modiste, en zij geeft pedicure en manicure behandelingen. Ik ben 4 naaimachines en mijn steamer kwijt. Spullen die ik allemaal nodig heb om te werken. Hoe moet ik nu werken om mijn brood te verdienen? Mijn zusje haar spullen zijn ook niet bespaard gebleven. Al haar pedicure en manicure werkspullen hebben die gasten meegenomen.”

In de nacht van zondag op maandag hebben twee jonge onderneemsters ongewenst bezoek gekregen bij hun bedrijf op Van Dijk. Werkspullen zijn meegenomen door tot nu toe nog onbekenden. De zaak is voor nu in handen van politie Nieuwe Haven. In gesprek met Dagblad Suriname doet, Estrada, een van de benadeelde haar relaas. 

“Wij hebben intussen al aangifte gedaan bij politiepost Nieuwe Haven, hopelijk vinden wij onze spullen terug. Want de spullen die ik kwijt ben  hebben ongeveer een waarde van SRD 40.000.De waarde van mijn zusje haar spullen ken ik toevallig niet.”

Oproep

“Ik vraag via Dagblad Suriname aan de samenleving om mij te helpen uitkijken naar me machines. De gestolen naaimachines zijn van de merken, Brother Lockmachine, Simple Singer (2x)en een Brother 3140 S. Mijn steamer is van het merk Blach & Decker. Woont u in de buurt van Van Dijk en omgeving en u ziet iemand naaimachines, steamer, manicure en pedicure spullen verkopen of bied ze te koop. Neem dan eerst contact op met ons via dit nummer, 8576723. De spullen kunnen van ons zijn,” stelt Estrada.

IS

error: Kopiëren mag niet!