Paramaribo Zoo houdt succesvolle Paasactiviteit

De onlangs gehouden Paasactiviteit van de Paramaribo Zoo was goed bezocht. Voor de kinderen had de afdeling Educatie een gezellige en tevens leerrijke dag georganiseerd. Hiervoor werd een kinderspeurtocht ontwikkeld. Ook waren er diverse attracties, waaronder treinritten en paardrijden. Wie het te warm had kon een verkoelend schaafijs bestellen terwijl geïnteresseerden een slangendemonstratie konden bijwonen.

Voor de kinderspeurtocht waren er leuke prijsjes.

De Paramaribo Zoo is blij met de positieve ondersteuning vanuit de gemeenschap, omdat het langzaam terugkrabbelt uit de moeizame periode van lockdowns tijdens de Covid-pandemie.

Eerder liet directeur John Altenberg weten, dat ook subsidies al jaren zijn weg komen te vallen. Toch doet de Paramaribo Zoo er alles aan om de tuin weer te laten opleven en te werken aan aanvullingen van de dierencollectie.

Afgelopen week kreeg de dierentuin weer twee nieuwe bewoners, een rode brulaap en een ocelot. Ook de afdeling Educatie en de vrijwilligers kijken tevreden terug op de succesvolle Paasactiviteit.

RB

error: Kopiëren mag niet!